Frontpage Urbas Suomi

isokuva demo

Uudet referenssit Virossa, UPM Otepään 2x10MW prosessihöyrylaitos, Graanul Investin 10MWe sähköä tuottava voimalaitos Imaveressä, sekä WaggerydCellin uusi 12MW:n prosessihöyrylaitos Ruotsissa!
________________

Edelläkävijä arinakattilateknlogiaa Arktiseen ilmastoon!                                                      
CleanTech Itävallasta

Plkky Kuusamo a
MAN MARC 2

Urbas Energy on perheyritys Etelä Itävallasta, Urbas on erikoistunut voimalaitos, processihöyry sekä kuuma- ja lämminvesilaitos suunnitteluun ja valmistukseen. Urbas suunnittelee ja valmista myös purukuivaajia ja savukaasuista lämmöntalteenottolaitteistoja. Urbas toimitukseen voi sisältyä myös rakennuksien toimitus.
Polttotekniikka perustuu vinoon liikkuvaan arinaan joka soveltuu kiinteiden biopolttoaineiden polttoon. Polttoaineena puunkuori, käsittelemätön siivouskuori, hake, metsähake, puupelletti, kuiva sahanpuru, märkä sahanpuru, kutterinlastu, turve. Suuretkaan kivet tai puukappaleet polttoaineen joukossa eivät haittaa Urbas polttoaineensyöttöä.

Heti alussa kovassa Keski-Eurooppalaisessa kilpailussa Urbasilla oli tavoitteena olla paras huonolaatuisten vaikeiden polttoaineiden käsittelyssä ja poltossa. 
Keski-Euroopassa Urbas sijaitsee suuren markkinaalueen keskellä, mutta on aina ollut satojen kilpailevien kattilavalmistajien ympäröimänä. Tässä kilpailutilanteessa Urbas on saavuttanut noin 80% markkinaosuuden suurten teollisten sahalaitosten kattilatoimittajana. Urbas on luotettu voima;- sekä kaukolämpöyhtiöiden yhteistyökumppani ja laitostoimittaja.

Kun kattilakokonaisuus pystyy hyödyntämään sahateollisuuden heikoimmat polttoainejakeet, se pystyy luotettavasti käsittelemään kaikki puupohjaiset biopolttoaineet.  Jotkut asiakkaistamme hyödyntään turvetta puupohjaisen polttoaineen kanssa.
Urbas valmistaa tehtaalla kattilat asennusvalmiiksi moduuleiksi, siten minimoidaan asennusaika asiakkaan luona. 
Urbas valmistaa pieniä muutaman MW:n kattiloita "vanhoille asiakkaille",  suurin kattilamoduuli mahdollistaa 25MW kattilatoimituksen. Urbasin tehokas 2-3 vuorotuotanto takaa kilpailukykyisen toimituksen ainan 4x25MW saakka.
Urbas suunnittelee ja valmistaa laitoksia aina 78barin rakennepainelukaan saakka.
Urbas on toimittanut yli 100 pien CHP-tyypin voimalaa.
Jokainen laitostoimitus räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. 
Urbas kattiloita on valmistettu noin 40-vuotta, yhtään kattilaa ei ole poistettu huonokuntoisuuden vuoksi. Suuri määrä vanhoja kuumavesikattiloita on muutettu jälkikäteen höyryä ja sähköä tuottavaksi voimalaksi! 


Urbas on tunnettu siitä että toimitusaika ja lupaukset pitävät.

Urbas toimittaa Keski-Euroopassa pitkälle kehitettyä edistyksellistä arinapolttoteknologiaa. Modernissa arinapolttotekniikassa hyödynnetään uusia mekaniikan sekä automaation ratkaisuja, tuloksena on helposti hallittava, tehokas, nopeastireagoiva arinapolttojärjestelmä.

Suomessa ollaan vuosien saatossa ajauduttu leiju/kiertopetitekniikkaan koulutuksessa sekä kattilavalmistuksessa sivuraiteille, ja sen kanssa yritetään tulla toimeen. Graanul Invest Balttiassa valitsi lopulta Urbas arinatekniikan ja on tyytyväinen, operaatorit ymmärtävät ja kykenevät hallitsemaan tehontuoton vaikka käytössä on edullinen matalaenerginen usein märkä kuoripolttoaine! 

Ota yhteyttä, autamme teitä eteenpäin projektissa!

Terveisin

Hannu Voutilainen
Suomen Linkki Sawmill Maschinery Ltd.
Urbas Energy Nordic Sales
Seminaarinraitti 9
18100 Heinola/Finland
handy  +358-(0)40-5472551 (talar även svenska)
VAT No: FI0782495-0
AAA-logo 2012 FI

www.nordicsales.nu
www.suomenlinkki.fi

www.urbas.at   /
Urbas uutiset sekä esitteet: http://www.urbas.at/default2.asp?active_page_id=322&parent_page_id=1&pparent_page_id=0

______________________________________________ 

www.linck.com     www.ewd.de

 

Urbas toimittaa toisen voimalatoksen Granul Investille Latviaan, laitos on teknisiltä arvoiltaan sama kuin ensimmäinen, laitos käynnistyy syksyllä 2014!

___________

Urbas toimittaa biomassavoimalaitoksen SIA Graanul Investille Latviaan

 

Urbas lehdistötiedote 15.4.2013

 

Itävaltalainen Cleantech yritys Urbas toimittaa biomassavoimalaitoksen yhdistettyyn lämmön ja sähkön tuotantoon (CHP) Latvian Incukalns SIA Graanul Investille. Toimitukseen sisältyy Urbas toimittama laitoksen automaatiojärjestelmä. Laitos käynnistyy syksyllä 2014.

 

  • polttoaineina laitoksessa käytetään erityyppisiä metsätähteitä kuten kuorta ja haketta.
  • Laitos tuottaa 60bar 20,5t/h höyryä, tai 11,3MWh lämpöä ja 4 MW sähköä.
  • Biomassavoimalaitos hyödyntää arinakattilateknologiaa.

 

SIA Graanul Invest on bioenergiaan ja uusiutuvan energian tuotantoon keskittyvän yksityisen sijoitusyhtiö AS Graanul Investin latvialainen tytäryhtiö. AS Graanul Invest on Baltian suurin pellettien tuottaja ja Euroopan laajuisesti kolmen merkittävimmän joukossa.

 

---------------------

 

Graanul Investillä on jo aiemmin useampi kiertopetivoimalaitos käytössä,  asiakas vieraili useilla Urbas referenssilaitoksilla, he ihmettelivät Urbas laitoksen sähkötuotantokäyrän tasaisuutta/suoruutta ja laitoksen käyntivarmuutta, ja vakautta monipolttoaineajossa.