Suomen Linkki Sahakoneet
Linck, EWD, Gunnarssons AB

Linck on johtava profiloivien sahalinjojen toimittaja, kymmenet suuret sahaajat luottavat Linckin kykyyn toimittaa, ylläpitää ja huoltaa sahan päätuotantokoneita vuosikymmeniä eteenpäin. Linck on kehittänyt omaa sähköistys ja automaatiota systemaattisesti, kun tarve yllättää, Linckin kehittämä sahalinjadiagnostiikka nopeuttaa tuotantoon paluuta! Vuosien varrella kehitetty oma sähköistys ja automaatio takaa tuotantolaitteiden sekä ohjelmistojen  päivitettävyyden vuosikymmeniksi eteenpäin!
Oma diagnostiikka kerää prosessiarvoista tietoa ja ilmoittaa tarkistustarpeista. Liittymät SCADA järjestelmiin valmiina. Suuri määrä tunnettuja sahayhtiöitä luottaa Linckiin!

www.ewd.de      

EWD edustaa pitkälle kehitettyä vannesahaustekniikkaa, EWD on tunnettu myös profiloivista sahalinjoista, sekä pitkälle kehitetyistä särmäysautomaateistaan.
Pelkkahakkuri/vannesaha ja pelkkahakkuri, profilointi/jakopyörösaha yhdistelmät ovat suosittuja kokonaisuuksia. Vuosien varrella kehitetty oma sähköistys ja automaatio takaa tuotantolaitteiden sekä ohjelmistojen päivitettävyyden vuosikymmeniksi eteenpäin! EWD  on kehittänyt omaa sähköistys ja automaatiota systemaattisesti, kun tarve yllättää, Linckin kehittämä sahalinjadiagnostiikka nopeuttaa tuotantoon paluuta! Oma diagnostiikka kerää prosessiarvoista tietoa ja ilmoittaa tarkistustarpeista. Liittymät SCADA järjestelmiin valmiina. Suuri määrä tunnettuja sahayhtiöitä luottaa EWD:hen!
EWD on läheisessä yhteistyössä Linckin kanssa!

Gunnarssons on johtava lautakonevalmistaja eteläruotsista, suunnittelee ja valmistaa tuorelajittelu, rimoitus, tasaamo, tasaamo/höyläämö, paketointeja, sekä "Wrapper" automaattihuputuslaitteistoa Kappaletavaraohjakseen kehitetty Gunnarssonin oma sähköistys ja  automaatio  Vuosien varrella kehitetty oma sähköistys ja automaatio takaa tuotantolaitteiden sekä ohjelmistojen päivitettävyyden vuosikymmeniksi eteenpäin!
CGV on kehittänyt omaa sähköistys ja automaatiota systemaattisesti, kun tarve yllättää, CGV:n kehittämä prosessilinjadiagnostiikka nopeuttaa tuotantoon paluuta! Oma diagnostiikka kerää prosessitietoa terien kuluneisuudesta ymv. arvoista. Liittymät SCADA järjestelmiin valmiina. Suuri määrä tunnettuja sahayhtiöitä Luottaa Gunnarssoniin!

URBAS , FELLNER, cgv.se WRAPPER
Suomen Linkki 

FELLNERIN kehittämä terä-äänianalysaattori antaa terämiehelle ja sahalinjan käyttäjälle silmät ja korvat, enää ei tarvitse ajaa "perstuntumalla", tai ylivarovaisen varovaisesti sahaten.
Fellner laitteisto kuuntelee terien rasitustilaa, ja hiljentää linjanopeutta automaattisesti terärasituksen noustua yli kynnysarvon 1 sekunnin ajaksi noin 20% alemmalle tasolle, tällä saadaan hetkellinen terärasitus purettua.
Kun terärasitus toistuu yli kynnysarvon sahalinjanopeutta voidaan laskea hieman ja valmistautua teränvaihto-operaatioon seuraavalla tauolla, ennakoimattomat teristä johtuvat seisokit häviää olemattomiin. Menetelmä auttaa myös etsimään raja arvoja sahausnopeudelle, sekä auttaa havaitsemaan kuinka ohuella terällä voidaan sahata!

www.urbas.at         

Kun URBAS teki päätöksen oman kattilan valmistuksesta, suunnittelun tavoitteeksi asetettiin kattilaratkaisut jotka mahdollistavat myös sahateollisuuden märän, käsittelemättömän kuoren syötön ja polton. 
Urbas on toimittanut asiakkailleen, ylläpitää ja huoltaa yli 1000kpl. lämmin/kuumavesikattilaa, prosessihöyrykattiloita, sekä yli 200kpl. CHP-tyypin höyryturbiinilla sähköä ja lämpöä valmistavia voimalaitoksia.   
URBASIN vuosien varrella kehitetty oma sähköistys ja automaatio takaa tuotantolaitteiden sekä ohjelmistojen päivitettävyyden vuosikymmeniksi eteenpäin!
Urbas on kehittänyt omaa sähköistys ja automaatiota systemaattisesti, kun tarve yllättää, URBAS 24/7 HelpDesk sekä kehitetty prosessilinjadiagnostiikka nopeuttaa tuotantoon paluuta! Oma diagnostiikka kerää prosessitietoa trendeiksi ymv.
Liittymät SCADA järjestelmiin valmiina. Suuri määrä tunnettuja sahayhtiöitä Luottaa URBASIIN!
________________
 Urbas 24/7 HelpDesk on aina verkon kautta sopimusasiakkaille tarjolla, Urbas huoltaa 2021 noin 60kpl. toimitettua asiakkaiden kattilaa Pohjois-Euroopassa.

GUNNARSSONS www.cgv.se 
WRAPPER sahatavarapaketin huputusautomaatti

Gunnarssons suunnittelee, valmistaa ja edelleen kehittää sahatavarapaketin huputusautomaattia WRAPPERiä, Wrapper leikkaa kalvorullalta tarkkaan yksilöllisen sahatavarapaketin mittaisen kalvoaihion, hitsaa saumat, avaa hupun ja sovittaa hupun sahatavarapaketin päälle. Kalvo joustaa noin 7%, kun huppu on aseteltu paketin päälle, kalvo vetäytyy tarvittaessa tiukasti paketin pintaan. Pakkotahtinen prosessi kestää lyhyimmillään 30sekunttia siitä kun paketti pysähtyy huputettavaksi, siihen kun huputuksen jälkeen seuraava paketti pysähtyy asemaan.Kalvorullia on useita eri kokoisille paketeille omansa, myös eri logoilla varustettuja kalvoja voi olla käytössä, Wrapper valitsee ennalta paketille määrätyn kalvotyypin. Toimitukseen voi yhdistää automaatisen etiketin liimauksen kolmelle paketin sivulle, kameralla vielä tarkistetaan että oikea etiketti seuraa kutakin pakettia. Laitteisto ei vaadi manuaalityövaiheita huputettaessa. 
Monella sahalla koko sahan tuotanto on kasvanut paketinkäsittelyn pakkotahtisuuden tuoman työn tehokkuuden ansiosta!

HUOLTO JA TUKI

www.linck.com kotisivulta avautuu "Service sivu", josta voi valita kieliversion automaation, tai mekaniikan huoltoon ja varaosiin.
Linckillä on myös automaatiopäivystys joka ottaa yhteyttä Linck ohjaustietokoneeseen ja avustaa vian paikallistamisessa.
Huolto lähetetään tarvittaessa paikalle.
Kaikki varaosat valmiina varaosa/korkeavarastossa!

Service


Assembly

Heinz-Hubert Braun
+49 7802 933 240
heinz-hubert.braun@linck.com

Thomas Hipp
+49 7802 933 243
thomas.hipp@linck.com

Marco Ruh
+49 7802 933 252
marco.ruh@linck.com

Spare parts

Hans Müller
+49 7802 933 273
hans.mueller@linck.com

Christian Schneider
+49 7802 933 274www.cgv.se 
Gunnarssons

Gunnarsons automaatio avustaa nettiyhteyden kautta, huolto tulee sovittaessa! Asiantuntija aina tavoitettavissa.
---------------------------------- 
Varaosien tilaus

Tommy Eriksson
aftermarket@cgv.se Urbas 24/7 HelpDesk on aina verkon kautta sopimusasiakkaille tarjolla,  Urbas huoltaa 2021 noin 60kpl. toimitettua asiakkaiden kattilaa Pohjois-Euroopassa. 
 
Contact: Service engineer Stefan Petek
 s.petek@urbas.at
+436641235920